I dag den 9. august 2024 åbner sardiner.dk med nøje udvalgte franske årgangssardiner, hentet direkte hjem til Danmark fra den traditionelle bretonske producent Conserverie La Quiberonnaise, der konsekvent leverer kompromisløst høj kvalitet, uanset hvilken spændende eller helt traditionel smagsvariant du falder for. Det har de så også været i gang med at perfektionere siden 1921... og det fornægter sig ikke i deres yderst velsmagende og altid meget smukke produkter.
Hos La Quiberonnaise pakker de altid sardinerne med den hvide side (maveskindet) opad, fordi det er det sværeste, og det der tydeligst afslører hvis behandlingen har været for grov eller maskinel. Hos La Quiberonnaise foregår al rensning, tilberedning og pakning ved nænsom håndkraft, simpelthen fordi det giver det bedste resultat.
Atlanterhavet ud for Quiberon, hvor sardinerne fanges i højsæsonen
Sardinerne fanges ud for Bretagnes kyst i små lokale fartøjer, og kun i højsæsonen hvor de har opnået en god størrelse og er fulde af de sunde omega-3 fedtsyrer. Fra de er fanget til de er forseglet i dåsen må der højst være gået 48 timer, og de må selvfølgelig ikke fryses ned undervejs. Alt det er med til at gøre dem supersunde, men det giver også den bedste smag og den bedste evne til at langtidsmodne som de årgangssardiner, de sammen med den 1. gangs koldpressede ekstra jomfruolivenolie, skal blive til.
Vi starter dermed på øverste hylde, og så er planen, at vi med tiden breder udvalget stille og roligt ud til siderne derfra. Men én ting er sikkert - det handler om sardiner, og vi bliver på øverste hylde!
Jeg håber du vil synes om udvalget, og at vi kan give dig en rigtig god oplevelse - både med at handle her, og med at nyde sardinerne i nogle skønne måltider derhjemme.
Hvis du abonnerer på vores nyheder, kan du følge med i, hvornår der kommer nye interessante produkter på sardiner.dk, og hvis du er stødt på en fantastisk sardin ude på en rejse, og ikke kan finde den herhjemme, eller bare gerne vil dele en oplevelse du har haft med vores eller andre sardiner, må du endelig skrive til mig.
Med venlig hilsen og velbekomme
Jakob Volmer